Székek az otthonodban 2.

Az előző részben láthattad, hogy ha székre van szükséged a nappalidba vagy az irodádba, akkor a nagy választékban biztos megtalálod a stílusodhoz illőt. De mi a helyzet az étkezővel és a kerttel?

Étkező

A sok rohanás mellett néha fontos, hogy megálljunk egy percre, és kiélvezzük a dolgokat. Mindenki hajlamos a nagy sietség mellett csak bekapni néhány falatot, aztán loholni tovább, pedig fontos lenne, hogy étkezéseink nyugodtan, élvezetesen teljenek. Úgyhogy először is, ülj le, ez a legfontosabb! Ülhetsz kárpitozott széken vagy klasszikus kialakítású faszéken, választhatsz fémvázas, modern formát vagy robosztus bőrszéket, és nyugodtan körberakhatod asztalodat különféle székekkel, ha több darabbal is szemezel. A kikában megtalálod a kedvenc székedet, amin ülve biztosan öröm lesz az étkezés!

Kattints a képre, hogy megnézd az összes kika étkezőszéket!

 

Kert

Ha stílusos kertet vagy teraszt szeretnél, felejtsd el az olcsó műanyag kültéri székeket! Ma már rengeteg olyan bútorból válogathatsz, amelyek ellenállnak az időjárás szeszélyeinek. Karfás székek, puha, párnás fotelek, skandináv vonalvezetésű kerti székek, függőszékek: te melyiket választanád?

A képre kattintva megnézheted a teljes kika kerti bútor kínálatot!

Ha kíváncsi vagy a kerti relaxálás titkára, olvasd el ezt a bejegyzést!

Az elveszett fotelt láttad már?