Egyedülálló otthon 4.

forrás: weheartit.com

Üdv újra! Ezelőtt láthattad a hálómat, a nappalimat és a dolgozósarkot, valamint megismerhetted történetünk kezdetét Robival, most pedig jöjjön a….

Konyha!

forrás itt
forrás itt

Kezdjük egy vallomással: nem vagyok az a kimondott konyhatündér. Általában ide-oda rohangálok a divatmagazinos munkám miatt, és enni is alig van időm, hát még főzni, így sokszor hajlamos vagyok inkább rendelni valamit.

Oké, persze, be tudom kapcsolni a sütőt, el tudok készíteni háromféle olasz tésztát, és istenien tudok vizet forralni a zacskós leveshez. A mikrós popcornom is fantasztikus.

Így nyilván nincs szükségem egy hatalmas, szuper high-tech csúcskonyhára. Meg nem is lenne hely a lakásban. És nagyszabású vacsorákat sem szoktam tartani, úgyhogy az étkezőt se vittem túlzásba. Amúgy is sokszor a kanapén, az ágyban vagy a dolgozóasztalnál eszem.

Viszont a kávézás szent dolog nálam. Úgyhogy kialakítottam egy kis kávézósarkot, talán már láttad.

Kávézó starter pack

Hogy miből áll? Egy Thonet jellegű tölgyfa szék, egy szép falióra (kávéval természetesen), egy klasszikus fehér császárfából készült asztal és virágok egy formatervezett vázában. Imádok itt kávézni.

És mellesleg étkezőként is funkcionál.

A pici konyhát pedig ebből a rendszerből terveztem meg:

konyha
Az enyém kisebb… Sokkal kisebb!

Persze ennek körülbelül a negyede fért be hozzám. Viszont tök jól mutat a kávézósarokkal együtt.

És akkor jöjjön, mi látható a szekrényekben és a pulton!

cseszek

muffin

talak

Igen, minden színes! Ugye milyen jól néznek ki? Nagyon fel tudja dobni az étkezéseket, ha tarkabarka tanyérokat használsz (még akkor is, ha csak munka közben a dolgozóasztalodnál eszel).

A macaronokat sajnos nem én sütöttem, de muffint csináltam már, és nem is lett olyan rossz. Természetesen a csokis a kedvencem.

Ide kattintva megtalálod a képeken szereplő csészéket!

Itt pedig tányérokat találsz!

Most mennem kell, mert hamarosan kezdődik a meccs! Nézed majd? Én megyek át Robihoz, együtt szurkolunk a haverjaival! Olvastad már mi kell az otthoni meccsnézéshez? Kattints a lenti képre, ha kíváncsi vagy!

És ne felejts el feliratkozni a jobb oldalsávban felül, hogy értesítést kaphass az új bejegyzésekről! Ugyanis hamarosan folytatódik történetünk Robival!

meccs

A képekre kattintva megnézheted, hogyan rendeztem be a lakásom többi helyiségét!

virag

virag2

virag3