Színezd újra 1. – Színkombinációk az otthonodban

Berendeznéd otthonodat, de nem tudod, milyen színű bútorokat és kiegészítőket válassz? Aggódsz, hogy a zöldre festett fal nem megy a lila kanapéhoz? Netán csak kipróbálnál egy-két izgalmas új kombinációt, hogy feldobd a nappalit?

Segítünk!

Új sorozatunkban színkombinációkat veszünk górcső alá, és bemutatunk pár tuti párosítást, amikkel garantáltan nem lőhetsz mellé!

Készen állsz?

forrás itt

Az első részben egy méltán népszerű duót mutatunk Neked, ami minden otthonba igazi nyári hangulatot varázsol. A két szín pedig

a kék és a fehér, vagyis a tengerészek kedvenc összeállítása!

forrás itt
forrás itt

A tenger moraja, a hullámok megnyugtató hangja, a vízparti szél sós illata. A kék-fehér összeállítással könnyedén otthonodba varázsolhatod kedvenc tengerparti városod hangulatát!

forrás itt

A légies, könnyed hatás kedvéért azt javasoljuk, hogy a fehér szín legyen a domináns, kék kiegészítőkkel. A fehérre festett faltól sokan félnek, hogy túl rideg, kórházias külsőt ad az otthonnak, de ha megfelelő bútorokkal és dísztárgyakkal rendezed be a helyiséget, akkor kellemes, világos teret kapsz! Esetleg az egyik falat fesd be sötétkékre vagy használj mintás tapétát, hogy még egy kis extra izgalmat vigyél a térbe.

Íme pár inspiráció:

pinti1 pinti2 pinti3pinti5

pinti4
a képek forrása: pinterest.com

Ha kialakítottuk a falat, nézzünk egy izgalmas kombinációt:

moodboard

Egy klasszikus századközepi kanapé, egy letisztult dohányzóasztal és egy igazi tengerészes ülőke vasmacskával. Tökéletes választás a nappaliba!

Virág dolgozósarkában a kanapéhoz illő fotel mellett fehér könyvespolcot, fehér skandináv stílusú asztalt, és egy fehér bolyhos szőnyeget találhattok!

moodboard2Egy fehér retrokanapé és egy újabb tengerész ülőke?

Láthatod, a kék-fehér összeállítás minden otthonban jól mutathat. Neked hogy tetszik?

Hamarosan jön a sorozat folytatása, egy meglepő színpárral. Iratkozz fel a jobb oldali sáv tetején, és kövesd a kika Magyarország Facebook oldalát, nehogy lemaradj!

Olvastad már többi cikkünket? Kattints a képekre, nem bánod meg!

10dolog 10dolog3 10dolog2