Öt tökéletes karácsonyi ajándékötlet

A tökéletes karácsonyi ajándék megtalálása sok fejtörést okozhat. De íme öt tipp, amivel biztosan nagy örömet tudsz szerezni szeretteidnek!

5. Valami, amit te készítesz

forrás: Pinterest

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi imádunk kézzel készített ajándékot kapni. Legyen az dal, vers, novella vagy bármilyen különlegesség vagy DIY apróság, mi arra gondolunk, amikor meglátjuk, hogy valaki ránk szánta az idejét és az energiáját, és ránk gondolt, miközben készítette. Ha ilyen ajándékot kapsz, akkor érzed a törődést, és ez többet ér, mintha megvetted volna a legnagyobb 4K felbontású tévét.

Bónuszpont az egyedi csomagolásért! IDE vagy a képre kattintva szuper ajándékcsomagolási tippeket találsz 🙂

4. Valami, amire régóta vágyik

forrás: Pinterest

Ha tudod, hogy valamelyik szeretted már régóta kinézett magának valamit, vagy tudod, hogy mire vágyik, akkor biztos lehetsz benne, hogy ugrándozni fog, amikor megkapja tőled a hőn áhított ajándékot.

Lehet akár az egy apróság is vagy bármi, a lényeg, hogy figyelj oda a másikra, vagy ha eddig nem tudod, mit szeretne, akkor próbáld meg valahogy kipuhatolni. Lehetőleg ne a “Mit vegyek neked karácsonyra?” kérdést vesd be.

3. Óra vagy ékszer

forrás: Pinterest

Természetesen csak akkor, ha az ajándékozott szereti az órákat és/vagy ékszereket. Egy férfi számára például egy óra általában valami igazán különleges dolgot jelent. Nem kell, hogy drága legyen, az a lényeg, hogy passzoljon a személyiségéhez. Ha pedig azt szeretnéd, hogy mindig hordja, akkor érdemes egy elegánsabb és egy lazább szíjat is venni hozzá.

Az ékszer pedig lehet egy egyszerű szép nyaklánc, karkötő, fülbevaló vagy gyűrű, és amikor felveszi, mindig te fogsz eszébe jutni. Csak figyelj oda, mit veszel, például akad, aki allergiás a fémekre, neki nem a legjobb ajándék a fülbevaló.

2. Egy jó könyv

forrás: Pinterest

Könyvet kapni mindig élmény. Ha belemerülsz egy jó regénybe, átéled a szereplők kalandjait, akkor olyan, mintha te is ott lennél velük Középföldén, Roxfortban vagy éppen Oslóban nyomoznál bűntények után.

De ha a regények nem tartoznak a kiszemelt kedvencei közé, akkor egy gyönyörű albummal nem lőhetsz mellé. A nappaliban is remekül mutat a dohányzóasztalon, és hát ki nem szeret néha szép könyveket nézegetni.

Egy könyv örökké veled marad, és mindig fel lehet ütni és belemerülni, nem csak abban a pillanatban okoz örömet, amikor kinyitod az ajándékot.

1. Élmény

forrás: Pinterest

Persze nem csak egy könyv lehet élmény. Ha szeretted odavan az izgalmakért akkor például egy bázis- vagy tandemugrás, esetleg egy száguldás a Hungaroringen? Vagy egy közös utazás? Egy kényeztető thai masszázs? Mozi-, koncert- vagy színházjegy?

Néhány ötlet drágának tűnhet, de érdemes kuponos oldalakat nézegetni, valamint manapság már számos utazást lehet találni nagyon olcsón, érdemes körbenézni a világhálón, és figyelni a repülőjegy árakat.

 Van még ötleted? Írd meg kommentben, és ne felejts el jobb oldalt felül feliratkozni, hogy értesítést kaphass új bejegyzéseinkről!

Olvastad már “10 dolog…” sorozatunkat? Ha még nem, kattints a képekre!

10dolog2

10rend

10dolog

10dolog3