5 helyspóroló tipp

Néha úgy érzed, nincs elég tér számodra? Nem tudod hova pakolni a dolgokat, túl szűkös a lakás?

Tippjeinkkel segítünk, hogy maximálisan ki tudd használni a rendelkezésre álló helyet.

5. Éjjeli a falon

forrás itt

A hálóba épp hogy csak befér az ágy, de esélytelen, hogy mást is bepakolj? Jól jönne egy éjjeliszekrény, de te sem férsz el az ágy mellett?

Használd ki a falakat? Fúrj fel polcokat, és használd őket éjjeliszekrényként!

Ha pedig további tárolóhely kell, érdemes kialakítani egy tároló részt az ágy alatt.

4. Átláthatóság

forrás itt

Ha új lakásba költözöl, esetleg a mostanit tervezed átalakítani, érdemes egy kicsit átláthatóbbá tenni a dolgokat. A sok kis szoba rosszabb, mint a kevés nagy. Spórolj ki pár választófalat, inkább használj térelválasztókat (például könyvespolcokat vagy üvegfalakat), vegyél példát a loftlakásokról!

3. Fel a plafonig

forrás itt

Könyvespolc vagy konyhai cuccok? Érjenek fel a plafonig, a ritkábban használt (de fontos) dolgaidat pakold fel nyugodtan, egy létra segítségével bármikor eléred. Már csak egy szép létra kell 🙂

2. Nem csak ajtó

forrás itt

Az ajtókat is kihasználhatod, ha hely szűkében vagy. Például a képen látható megoldás tökéletes a fürdőszobába, és egyáltalán nem zavaró a napi teendők során sem.

1. Többfunkciós bútorok

forrás itt

Kinyitható és ágyként használható kanapé, étkezőasztal, amely egyszerre dolgozóasztal is, ülőke, amely tároló is egyben. Már számos ilyen univerzális megoldás áll rendelkezésünkre, hogy a maximumot hozhassuk ki a rendelkezésünkre álló térből.

 Van még ötleted? Írd meg kommentben, és ne felejts el jobb oldalt felül feliratkozni, hogy értesítést kaphass új bejegyzéseinkről!

És “10 dolog…” sorozatunkat láttad már? Ha még nem, kattints a képekre!

10dolog2

10rend

10dolog

10dolog3