Öt dolog, amit NE vegyél nőknek ajándékba

forrás: My Scandinavian Home

Ezelőtt néztünk öt tökéletes ajándékot, valamint megnéztük, mit ne vegyél férfi ismerőseidnek.

Most pedig jöjjön pár olyan ajándék, amit lehetőség szerint kerülj el, ha női ismerődnek szeretnél örömet szerezni! Elsősorban férfi olvasóink számára ajánljuk 🙂

5. Háztartási és tisztító eszközök

forrás itt

Lehet, hogy sokat tüsténkedik otthon, és mindig csillog-villog a lakás, de a legtöbben nem örülnek egy új porszívónak karácsonykor, legyen az bármilyen szép. Olyat vegyél neki inkább, amire vágyik, ne olyat, amire szüksége van a mindennapokban, de nem okoz neki örömet, ha személyes ajándékot szeretnél.

4. Konyhai eszközök

forrás itt

Ugyanez vonatkozik a konyhai eszközökre is. Karácsony előtt nagy a sütés-főzés és készülődés, úgyhogy a fa alatt az ajándékok bontása közben a legtöbben szeretnek erről kicsit megfeledkezni és élvezni az ünnepet.

Természetesen ha a hölgy szakácsnak vagy cukrásznak készül, esetleg ez a kedvenc időtöltése, akkor nyugodt szívvel válassz neki ilyen ajándékot.

3. Ruha

forrás itt

Elsőre furán hangzik, miért is ne lehetne ruhát venni?

Nagyon trükkös és veszélyes vállalkozás ruhát ajándékozni. Ha nem megfelelő a méret, akkor máris nem működik az ajándék. Ha pedig nem találod el a hölgy ízlését, akkor szintén nem jártál túl jól.

Viszont ha tudod pontosan, hogy mire vágyik, és a méretében is biztos vagy, akkor vágj bele. De nem ez lenne az első javaslatunk 🙂

2. Olcsó kozmetikumok

forrás itt

A nem természetes összetevőkből készült, ismeretlen márkájú kozmetikumoknál könnyen előfordulhat, hogy használat után a bőr kiütésekkel vagy hasonló kellemetlen tünetekkel reagál. Ha kozmetikumot szeretnél, akkor válassz valamilyen megbízható márkát, és ha lehet olyat, ami természetes anyagokból készült, ne vedd meg az első arcápoló csomagot, amit a boltban látsz.

1. Fogyókúrás termékek

forrás itt

Hacsak nem tudod kimondottan, hogy arra vágyik, és tényleg örülne neki, akkor inkább kerüld el a hasonlókat. Ugyanez a helyzet a sportruhával… Elég erőteljes célzás jellege van az ilyen ajándékoknak. Ellenben ha tudod, hogy szeretne beiratkozni egy konditerembe, akkor támogasd, és ajándékozd meg egy bérlettel 🙂

 Van még ötleted? Írd meg kommentben, és ne felejts el jobb oldalt felül feliratkozni, hogy értesítést kaphass új bejegyzéseinkről!

Olvastad már cikkünk férfi verzióját? Ha még nem, kattints IDE!

És “10 dolog…” sorozatunkat láttad már? Ha még nem, kattints a képekre!

10dolog2

10rend

10dolog

10dolog3