Lakberendezési stílusok – Vintage stílus

Sorozatunkban különböző lakberendezési stílusokat nézünk meg, inspiráló képekkel, hogy biztosan megtaláld a kedvencedet!

Remélhetőleg tudunk újat mutatni neked, szerintünk biztosan találsz néhány inspiráló képet! A cikk végén pedig meg is vásárolhatod a stílushoz passzoló kika bútorokat és kiegészítőket új webáruházunkból! 🙂

shabbychic

Romantikus vintage

Egy méltán népszerű stílus, a romantikusabb otthon rajongóinak!

A vintage nosztalgikus, mégis friss hatású irányzat, lényege, hogy régi (vagy annak látszó) bútordarabokat keverünk újakkal, és úgy hozunk ki egy egyedi mixet. Ne keverjük a retróval, itt több korszak keveredéséről van szó.

Gyakori eleme még a stílusnak, hogy a bútorok egyszínűek vagy pedig közel állnak színükben egymáshoz, a kiegészítők és a textilek színei terén viszont nagy a változatosság.

Játékos, mintás rongyszőnyegek, faliképek, virágok és szobanövények keverednek kissé kopottas, antik hatású bútorokkal és kiegészítőkkel.

Nézzünk egy kis inspirációt:

2

3

 4

 5

 6be9d46a97280cd87188bfa57836e0bc

 8

 9

10

Hogy tetszik a stílus?

El tudnád képzelni az otthonodban is? Netán már most is ilyen?

Méltán kedvelt lakberendezési irány, bájos, megkapó, romantikus atmoszférát varázsolhatunk segítségével minden otthonba.

Kezdésnek ajánlanánk, hogy a falakat fesd fehérre vagy hasonló árnyalatúra. Érdemes megnézni, hogy a mostani bútoraid közül melyik darabok illenének bele a stílusba, például egy fehérre festés csodákra képes!

Persze mindenképp szükség van pár új darabra is a vintage lakberendezési stílushoz, összeválogattunk neked párat új webáruházunkból 🙂 A termékeket a képekre kattintva meg tudod rendelni, az egész országban házhoz szállítjuk őket!

1. Vintage szennyestartóvintageruhatarto

Rendeld meg IDE vagy a képre kattintva!

2. Vintage Audrey komód

vintagekomod

Rendeld meg IDE vagy a képre kattintva!

3. Vintage Bradford lámpás
vintagelampas

Rendeld meg IDE vagy a képre kattintva!

4. Belutschi bézs szőnyeg
vintageszonyegRendeld meg IDE vagy a képre kattintva!

5. Delhi* Vintage TV-állvány

vintagetv

Rendeld meg IDE vagy a képre kattintva!

Na, tetszik a vintage stílus? Mi nagyon szeretjük 🙂

Ha nem a szíved csücske, ne aggódj, sorozatunk következő részében más vizekre evezünk! Ne felejts jobb oldalt felül feliratkozni hírlevelünkre, hogy értesítést kaphass az új bejegyzésekről 🙂

Olvastad már az többi cikkünket? Kattints a képekre, nem bánod meg!

szinezd

10dolog10dolog310dolog2