Lakberendezés csillagjegyek szerint – Nyilas

Te hogy viszonyulsz a horoszkóphoz?

Szoktad olvasgatni, milyen lesz a heted/hónapod/éved az előrejelzés szerint?

Igazak rád azok a dolgok, amelyeket írnak a csillagjegyedről (és az aszcendensedről)?

Ha igennel feleltél valamelyik kérdésre, akkor új sorozatunk neked szól!

Minden hónapban összeválogatjuk azokat a bútorokat és kiegészítőket, amelyek szerintünk legjobban illenek egy adott csillagjegy szülöttjeihez.

Az előző részben az Skorpió csillagjegyről volt szó, most pedig megnézzük a Nyilasokat 🙂

Cikkünk közös cikk a Decolady bloggal, ezen az oldalon a férfiaknak szóló válogatást találod, ha pedig IDE kattintasz, elolvashatod, melyik kiegészítők illenek szerintünk a nyilas csillagjegyben született hölgyekhez!

Vágjunk is bele!

Az alapelvek:

Természet a lakásban

A nyilas csillagjegyben született férfiak szeretik szeretik körülvenni magukat szobanövényekkel, legyenek azok akár kis kaktuszok vagy gigantikus fikuszok.

Színek

A nyilasok nem félnek a színektől, szívesen dobják fel otthonukat élénk színű bútorokkal és kiegészítőkkel, de mindezt a túlzások elkerülésével teszik.

Bohém életérzés

A nyilasok szeretik jól érezni magukat, szeretik a vidám mulatságokat, és ez otthonukon is meglátszik. Az enteriőrök hangulata általában laza, egy nyilas lakásában pillanatok alatt otthon érezheted magad.

Átlátható káosz

A nyilasok hajlamosak a rendetlenségre, de otthonuk még rendezetten is kicsit kaotikus hatást kelthet a pedánsabb csillagjegyek képviselőinek szemében, amiről részben az eklektikus berendezés, valamint a sok kiegészítő tehet.

Összeválogattunk néhány képet otthonokról, ahol szerintünk az nyilas csillagjegyben született férfiak biztosan jól éreznék magukat 🙂

a képek forrása: Pinterest

 

 Hogy tetszenek? 🙂

Sötét, drámai hatású falak, letisztult, mégis otthonos lakásbelsők, modern és klasszikus darabok keveredése, kevés, de annál hangsúlyosabb dekorral 🙂

Összeválogattunk néhány bútort és kiegészítőt a kika webáruházból, amik szerintünk illenek egy skorpió otthonába:

Egy mutatós barna bőrfotel, egy geometriai díszpárna, egy különleges formatervezésű fa dohányzóasztal, egy puha birkabőr és egy keleti mintás szőnyeg remekül illik a nyilasok stílusához.

Melyik a kedvenced?

A termékeket az alábbi linkekre kattintva rendelheted meg webáruházunkból 🙂 Az egész országban szállítunk!

Fotel

Szőnyeg 

Birkabőr

Dohányzóasztal

Díszpárna

Ne feledd, a cikk női verzióját a Decolady blogon találod! Kattints IDE, ha szeretnéd elolvasni!

Hamarosan folytatjuk horoszkópos sorozatunkat, iratkozz fel hírlevelünkre jobb oldalt felül, ha nem szeretnél lemaradni.

Olvastad már az többi cikkünket? Kattints a képekre, nem bánod meg!

10dolog2szinezd


10dolog